"Tak for tilsendte gennemgåede og validerede engelske profilbrochure. Det ser meget fint ud og har givet teksten et tiltrængt løft."

Nilfisk-Advance A/SKompetencer

Kvalitet og tempo

Kan en hurtig oversættelse også være en god oversættelse?

Hos admark!translations er svaret ja. Vi sætter nemlig en ære i altid at levere vores modersmålsoversættelser til tiden, og vel at mærke uden at det går ud over kvaliteten. Det fremgår også tydeligt af de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder.

Moderne oversættelsesteknologi 

Hvorfor betale fuld pris for genbrug af tidligere oversættelser? Takket være moderne oversættelsesteknologi har vi mulighed for at lagre alle vores oversættelser, uanset sprogkombination, i særlige kundespecifikke databaser og genbruge dem helt eller delvist, så der kan spares penge i forbindelse med fremtidige oversættelsesopgaver. På den måde kan der opnås besparelser på helt op til 60%, især når der er tale om tekniske tekster, kontrakter, kataloger, årsrapporter og hjemmesider. Kontakt os for at få nærmere oplysninger. 

Send os dine InDesign-dokumenter

I mange tilfælde arbejder vores kunder med InDesign og en tekst der skal oversættes foreligger i dette program. For at gøre hele processen lettere, kan du vælge at sende os dine InDesign-dokumenter eller blot en IDML-fil. Vi eksporterer selv teksten fra InDesign til IDML-format eller oversætter direkte i IDML-filen du leverer. Oversættelsen finder stadig sted i kundespecifik database og lages til evt. fremtidig brug. Du får samme fil retur, åbner den op i din InDesign-skabelon og den oversatte tekst er dermed importeret. Du skal blot linke til grafik m.m. og finpudse oversættelse til det aktuelle layout. Denne procedure sparer dig for evt. først at kopiere teksten fra InDesign over i Word og senere kopiere den oversatte tekst fra Word tilbage i InDesign. 

admark!translations | tlf.: +45 8777 0077 | translate@admark.dk